Hlavní obsah
Článek

Byl to hodně emotivní zážitek! Snad všechna společenská média v zemi byla dopoledne na tiskovce k Muži roku, největší „atrakcí“ se však stala divoce se rozvádějící modelka Gabriela Dvořáková (35) s nehorázně roztomilou dcerou, které shodou náhod seděly jen pár desítek centimetrů od místa konání akce. A setkání málem rozplakalo i samotnou Gábinu. Podívejte se do fotogalerie!

Snaží se vyhýbat zájmu médií, jak to jen jde, tentokrát tomu ale náhoda chtěla, že se omylem ocitla na pokecu s kamarádkou a s dcerkou Terezkou (dva a půl roku) tam, kde byla v té chvíli největší koncentrace novinářů v zemi.

Když ji zpozorovali ti nejvšímavější, rázem všichni do jednoho obklopili stůl Gábiny jak hladoví sršni. Není divu. Je jasné, že takový zájem nevyvolala její krása a úspěch v práci, nýbrž to, že se hodně divoce rozchází s manželem Václavem Noidem Bártou (43).

„To mám ale smůlu, sednout si vám zrovna do rány,“ postěžovala si nešťastně Gábina, ale aby si snad některé novináře neznepřátelila, nakonec nastavila svou tvář namířeným objektivům. A malá Terezka, jejíž podobu ve fotogalerii vzhledem k válce rodičů chráníme, pózovala jako vyloženě ostřílená modelka.

Povídat si však Gabriela nechtěla. „Nezlobte se, ale mám to zakázané (patrně od právníků – pozn. red.). Na začátku jsem v návalu emocí řekla věci, které ničemu nepomohly. A pro mě je hlavně důležité, aby se vše v klidu vyřešilo,“ řekla nám stručně Gábina.

Kruhy blízké jejímu manželovi nedávno naznačovaly, že tatínek v současné době opět nemůže vídat svou holčičku, která prý měla mít zraněnou nohu. Nic jsme ale nezpozorovali. „To byl úplný nesmysl. A Terezka se zrovna vrátila od táty,“ zaslechli jsme Dvořákovou při jejím rozhovoru s kamarádkou.

„Celé mě to mrzí. Nejlepší by bylo rozumně se dohodnout jako dva dospělí lidé bez soudů, bez médií, prostě sami mezi sebou. Nedělat si naschvály. Nehrotit to. Bohužel to ale asi nejde, což mě nejvíc mrzí hlavně kvůli Terezce. Nechci, aby se to, co prožíváme, na ní nějak podepsalo,“ říkala také své přítelkyni.

Pozvání od organizátora Muže roku Davida Novotného mezi hezouny a svalovce odmítla.

„Nezlob se, ale jsem tu soukromě a v současné chvíli by se to ani nehodilo. Je to celé nešťastná náhoda, že jsem se tu objevila,“ vysvětlovala mu smutně Gábina.

Reklama

Další články

Načítám