Hlavní obsah
Článek

Býval jednou z největších hvězd socialistického popu, v osmdesátých letech šlo vyloženě o buldozer dívčích srdcí. Druhý manžel Věry Špinarové Vítězslav Vávra dnes už dávno na výsluní nepatří. Je prakticky uvězněn mezi čtyřmi stěnami svého bytu a v bídě nežije jen díky státním příspěvkům na zdravotní péči!

Vávra v úterý oslavil 64. narozeniny, žádné velké oslavy ho nečekají. „Povídáme si s dcerou. Už jí je třináct, mám ji hrozně rád. Je to vlastně moje jediná radost,“ prozradil nám Vávra, o kterém se hodně hovořilo kolem pohřbu Špinarové, poškorpil se totiž se synem zpěvačky Adamem Pavlíkem.

„Mám špatnou kyčel, mám artrózu. Lékaři na ortopedii mi nedoporučují operaci, vlastně už vím, že se nikdy v životě nezlepší. Možná jen zhorší, ale to uvidíme. Mám k tomu ještě jednu další věc, a proto je to složitější. Většinou jsem doma, sem tam se ještě dokážu pomalu došourat pro cigarety k Vietnamcům u baráku, ale to je všechno. Na žádné procházky to opravdu není,“ svěřil se Super.cz Vávra, který kvůli problémům s chůzí nemohl jet ani na poslední rozloučení s exmanželkou.

Sem tam si ještě zazpívá. „Mojí podmínkou je, abych měl k dispozici barovou stoličku a kluk, který mě vozí, mi pomůže. Vystoupení je málo, ale občas se zadaří. Mám důchod, k tomu ještě různé příplatky. Na péči, mobilitu a tak různě,“ dodal Víťa Vávra.

Související témata:
Artróza

Reklama

Další články

Načítám