Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak asi můžou vypadat prosluněné dny těchto dvou koťátek, když spolu vyrazí na dovolenou? Přesně tak, jak vidíte na fotkách. Holky o sebe pečují doslova láskyplně.

Ještě v lednu se médiím nepozdával improvizovaný vztah mezi britskou modelkou Jemmou Lucy (28) a její kamarádkou Chantelle Connelly (26), účinkujícími v pokleslejších reality show. Tehdy tyhle dvě krásky nafotily první společné velmi provokativní snímky. Od té doby také jejich popularita na sociálních sítích zaznamenala raketový vzestup.

Ať už jde o marketingový tah, nebo je jim spolu opravdu dobře, nehraje to vlastně roli. Důležité je, že jsou ochotny spolu vyrazit na dovolenou do Španělska a jejich společně trávené chvíle nesou kýžené ovoce v podobě dalších žhavých obrázků. A jejich fanouškové z nich doslova šílí.

Jemma se nedávno svěřila s úmyslem nechat si v Turecku zvětšit od plastických chirurgů pozadí. Jak je ale ze společných snímků patrné, zákroku se zatím nepodrobila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám