Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pláž v Miami je místo, kde Američané mohou potkat řadu celebrit. Oblíbená odpočinková destinace známých krásek přilákala k odpolednímu relaxu i brazilskou topmodelku Adrianu Limu (42), která patří k hvězdným andílkům Victoria´s Secret.

Na pláži však nebyla k vidění jenom tato atraktivní latinskoamerická fešanda. Brazilce totiž dělala společnost její kamarádka Priyanka Chopra (34).

Atraktivní Indka se proslavila už v osmnácti letech, když získala ceněný titul krásy Miss World. K Priyance byla příroda opravdu štědrá, ale na rozdíl od Adriany se nakonec vydala jinou cestou a místo modelingu zamířila na stříbrné plátno.

Kromě výjimečné krásy je obdařena hereckým, tanečním a pěveckým talentem. V Bollywoodu se stala jednou z nejlépe placených hvězd ověnčených mnoha národními hereckými cenami jako National Film Award pro nejlepší herečku nebo Filmfare Awards ve čtyřech kategoriích.

A protože jí to v plavkách neskutečně sekne, není divu, že se objeví i ve zfilmované Pobřežní hlídce. Škoda jen, že stejnou nabídku nedostala i Adriana Lima. Tyhle dvě kočky v rolích sexy plavčic by diváky určitě přikovaly k televizním obrazovkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám