Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady! Američané už zase mohou klidně spát. Letošní lasvegaské klání o korunku královny krásy této světové velmoci bylo prakticky kopií toho loňského, včetně barvy pleti, distrikt, jež reprezentovala (District of Columbia), i věku vítězky. Co ale také od přežitého a vyčpělého formátu těchto soutěží už dnes očekávat...

Faktem zůstává, že Spojené státy na Miss Universe 2017 bude reprezentovat pětadvacetiletá Kara McCullough. Miss District of Columbia byla horkou favoritkou hned od začátku. Takže se zdá, že nikdo krom dívky samotné ve výsledku takové překvapení neviděl ani nepředstíral.

Současná Miss není ovšem jen krásná. Zdá se, že tato absolventka Státní univerzity v Jižní Karolíně je i nesmírně inteligentní. A unikátní je i její povolání - pracuje totiž jako radiochemický expert v Americké jaderné regulační komisi. Také je členkou Americké chemické společnosti, Společnosti pro zdravotní fyziku a Americké jaderné společnosti.

McCullough se narodila v italské Neapoli. Je totiž dcerou důstojníka amerického námořnictva, takže po dobu svého dětství dost cestovala. Krom Sicílie byly jejím domovem po určitou dobu třeba Jižní Korea, Japonsko nebo Havaj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám