Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Očekávaný film Pobřežní hlídka, jenž vychází ze slavného stejnojmenného seriálu, populárního v devadesátých letech, má za sebou premiéru na Floridě. Představitelka Amber Izabel Goulart na ni zvolila lehoučké světle růžové šaty, se kterými si vítr v Miami pěkně pohrál.

Goulart to brala s humorem. Jelikož brazilská modelingová hvězda dříve spolupracovala se značkou plavek a spodního prádla Victoria´s Secret a loni byla součástí celým světem sledovaného závěrečného ceremoniálu olympijských her v Riu, kde ve sporém kostýmu tančila, zvednutá sukně před fotografy ji nemohla rozhodit.

Stanou se horší věci, Daily Mail například připomíná, že hned její první přehlídka v životě před mnoha lety skončila rozevřeným topem a nechtěně odhaleným hrudníkem.

Jako spoustu dalších modelek Izabel objevili v obchoďáku, když jí bylo 14 let. Dnes ve dvaatřiceti za sebou má kromě zmíněného také kampaně pro H&M a Missoni, přehlídky pro značky Givenchy, Valentino, Oscar de la Renta, Balenciaga i množství titulních stránek.

Reklama

Další články

Načítám