Hlavní obsah
Článek

Jamie O'Hara (30), sympatický záložník Tottenhamu, je otrokem romantických výletů. Jak má chvíli, už se válí někde na pláži a vrká a vrká... a vrká.

Tentokrát si však na Ibize užíval sluníčka a jemných doteků své oficiální přítelkyně Elizabeth-Jayne Tierney (25), ke které utekl před pár lety od své ženy. Minulý rok sice zlé jazyky klevetily něco v tom smyslu, že zase randí s bývalou manželkou, ale ukázalo se, že jsou to pomluvy. V té době totiž trávil luxusní dovolenou v Dubaji s úplně jinou ženou. To sice vyřešilo klevety o exmanželce, Elizabeth to ale moc neuklidnilo.

Abychom to příliš nezamotávali (stačí že Jamiemu z toho všeho musela jít hlava kolem), ta dubajská epizoda je dávná minulost, „takovej ten klučičí úlet“. Však víte, jak to kopačky mají. Naštěstí to tak vnímá i Elizabeth, která se hned po Dubaji nechala představit Jamieho třem synům a teď už se tedy nezlobí.

Podle plavek, které má "Eliška" na sobě, je patrné, že tahle holka ví, jak takového fotbalistu okouzlit. Asi není nutné probírat, že většina zakázek fešné modelky je na předvádění spodního prádla.

Reklama

Další články

Načítám