Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na americkou přehlídku nejnovější kolekce od Diora, tak samozřejmě ideálně také v modelu z této dílny. Vědí to Kate Bosworth, Kelly Rowland i Miranda Kerr (41), které se všechny Dior Cruise Collection 2018 před nedávnem zúčastnily. Jejich diorovské outfity jistě dělaly čest jak zmíněnému módnímu domu, tak hlavně jim samotným. Vždyť jejich šaty patřily k nejlepším kouskům této sezony.

Jenže módní pravidlo č.1 zní: být o krok napřed! A to se nejspíš podařilo do puntíku splnit pouze jediné z přítomných celebrit, barbadoské superstar Rihanně (36), jejíž jméno napříč spektrem všech jejích uměleckých aktivit zvučně zní i v módním světě.

Že se vyzná, předvedla v kožešinovém plášti s krátkými rukávy, dvakrát přepásaném koženým páskem tak, aby vytvořil co největší dekolt. A protože se celé kalifornské Dior gala ladilo ve western stylu, doplnila ho populární kráska džíny, kovbojským kloboukem a těžkými botami. Pro tuto příležitost zvolila i výrazné šperky. Zpěvačka zkrátka, jak už to u ní bývá zvykem, opět nezklamala a v lehce nudném shromáždění cudných celebrit byla vítaným osvěžením i pro přítomné odborníky.

Reklama

Další články

Načítám