Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Filip Blažek (50), který se mimo jiné proslavil jako představitel pohádkových princů, fušuje do řemesla Liboru Boučkovi (43). Ale striktně pod jeho dohledem. Blažek si totiž poprvé vyzkouší moderování. Pod dramaturgickou taktovkou Libora Boučka bude od pondělí uvádět novou soutěžní hru s názvem A je to naše!.

Pro Blažka je to nová zkušenost. „Já mám hrozný stres, a to je asi základ všeho. Až se uklidním a usadí se to v hlavě, ta pravidla hry, tak snad budu víc komunikovat s lidmi. Zatím se mi všichni snaží pomáhat, takže je to skvělé,“ říká herec.

A proč nabídku na moderování hry přijal? „Proběhla mi hlavou myšlenka, že bych třeba odboural všechny tyhle "draky", kterých se bojím, toho neznáma. Už několikrát v životě jsem vyzkoušel něco nového, protože vás to jako nakopne někam jinam. Mám pocit, že jinak by člověk zlenivěl, protože dělá věci, které umí, a pak se tak jako rozplizne. S novými věcmi se člověk vždycky nakopne. Tak uvidím, jestli mi to vyjde i tady,“ směje se novopečený moderátor.

Velkým vzorem a parťákem je pro Filipa Blažka již zmíněný Libor. „Je v pořádku, že je nervózní, Filip je poctivý a pokorný a je to první práce tohoto druhu, co ho čeká, takže u něj panuje přesně teď zdravá nervozita. Myslím si, že to zvládne úplně skvěle, je výborně připravený a je radost s ním dělat,“ prozradil Libor.

„Podle mě ten důvod, proč na Filipa padla volba, je, že má v sobě obrovskou empatii a je hrozně milý a hodný člověk, přesně to, co soutěž tohoto druhu potřebuje, to on naprosto splňuje. Myslím si, že jsme objevili velmi nečekaného a dobrého moderátora,“ těší se na soutěž Bouček.

Hra A je to naše! má čtyři kola a velké finále. O vítězství bojují vždy dva rodinné týmy a diváci si společně s nimi budou moci otestovat nejen své znalosti, ale například i postřeh. Pro soutěžící tady platí dosud nevídané pravidlo. Ceny za desítky tisíc korun mohou vyhrát nikoliv až ve finále, ale rovnou v každém ze čtyř kol. Heslo soutěže zní: rozdáváme ceny od začátku do konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám