Hlavní obsah
Článek

Už v neděli proběhne další ročník soutěže krásy s charitativním podtextem Dívka roku. Protože každý rok má finále nějaké téma, organizátoři museli i letos něco zajímavého vymyslet. A motivem finále se stane pravěk.

V tomto duchu dívky ve věku od 14 do 15 let nafotily i profilové snímky, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Soutěžící mají za sebou soustředění, kde se učily choreografie na finálový večer s Kristýnou Sklenářovou, natáčely medailonky a připravovaly se na čtyři finálové disciplíny, což je rozhovor s moderátorem, pohybová disciplína, volná disciplína a módní přehlídka.

Přehlídku jim zpříjemní svým zpěvem Elis Mrázová, která se objeví i ve společné choreografii. Vystoupí zpěvačka Iva Marešová, zpěvák Miro Šmajda, a také Vojtěch Drahokoupil, který je hlavním protagonistou muzikálu Ferda Mravenec.

Akce Dívka roku již šestým rokem podporuje Nadační fond Krtek, dětskou onkologii v Brně. Výtěžek z celé akce bude darován na projekt domácí péče.

Patronkami soutěže jsou Gabriela Lašková a Jitka Boho, finálový večer v divadle Komedie bude moderovat Pavel Cejnar, který si také vyzkouší, jaké to je, ocitnout se v „pravěku“. Dívku roku 2017 tam bude mimo jiné vybírat také modelka Renata Langmannová, herečky Jana Plodková a Eva Burešová, moderátorky Iveta Vítová a Lenka Vacvalová, Česká Miss Earth Kristýna Kubíčková, herci Martin Kraus, Václav Upír Krejčí, moderátor Martin Čermák a další.

Reklama

Další články

Načítám