Hlavní obsah
Článek

Poté, co Honza Onder dostal na začátku letošního roku definitivní kopačky od své taneční i životní partnerky Lucie Hunčárové, dlouho smutnil. Teď už zase vesele tancuje po kšeftech a v náručí svírá téměř o pět let mladší Veroniku Lálovou, na jejíž famózní zadeček nemůže zapomenout snad žádný skalní fanoušek osmé řady StarDance.

„Tančili jsme spolu na dvou akcích pro děti a vedli jsme spolu jeden taneční kurz v Luhačovicích. Na nedostatek práce si stěžovat nemůžu. Vyučuju většinou sám, ale když je potřeba něžnější stvoření, oslovím Veroniku. Je pracovitá a šikovná,“ řekl k celé věci stručně Super.cz Onder.

Lucie Hunčárová si po rozchodu s Onderem užívala vysněného volna s kuchařem Emanuelem Ridim. Světu přiznali čerstvě klíčící lásku a následně tapetovali sociální sítě fotkami z luxusních dovolených. Teď se fotkou s Honzou Onderem pochlubila na Facebooku Veronika Lálová.

„Taneční Luhačovice s Honzou Onderem! Děkuji,“ napsala k fotce sexy Veronika. A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Nemáš zač Verun,“ napsala do odpovědí Hunčárová. Že by se Lucie, toho času bez práce, začala vedle charizmatického Itala nudit?

Reklama

Další články

Načítám