Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci odpoledních seriálů Helen Flanagan (26) zbožňují a celá generace televizi oddaných Britů ji považuje téměř za člena své rodiny, ačkoliv občas pěkně kalí a sem tam krade v lékárně.

Je to logické, vždyť s nimi sdílela po dvanáct let místo v obýváku. A pokud to přežene s make-upem, bude se o tom drbat na pavlačích nebo toho budou plné noviny. Stalo se to i tento týden, když vyrazila na akci v Birminghamu. Ale je fakt, že tolik ho na jedné tváři asi už nikdy neuvidíte.

Nekonečný seriál Coronation Street, vysílaný už od roku 1960, z ní vytvořil hvězdu. Mohlo by se zdát, že ji tím pro herectví prakticky předurčil. Vždyť ho točila od svých deseti let. Tím se také dostala na seznam nejvíce sledovaných osobností Británie. Ke štěstí, ale možná i smůle vyrostla z této původně dětské hvězdičky opravdu krásná ženská, a to doslova před očima diváků. A režiséři si s ní teď nějak nevědí rady.

Když začátkem roku 2012 ve svých 22 letech Coronation Street opouštěla, chuť věnovat se i jiným projektům byla jejím hlavním argumentem. Jenže přání a realita často nejdou ruku v ruce a krásná Helen, kterou ještě v roce 2013 označoval britský magazín FHM za nejvíc sexy ženu Británie, na sebe od té doby výrazně herecky neupozornila. Účinkovala jen v několika reality show a zahrála si pouze dvou filmech z roku 2014.

Reklama

Další články

Načítám