Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by Elizabeth Hurley (58) podepsala smlouvu s ďáblem, Brooke Shields (51) neopustila modrou lagunu a Helen Hunt (53) věděla, po čem muži touží...samozřejmě s trochou nadsázky. Ale při pohledu na tyto tři dámy v bikinách musíte uznat, že do jejich postav se čas zakusuje tak nějak pomaleji.

Obecně se štíhlé ženy, které bývají dotazovány na životní styl, shodují, že důležité jsou takové ty věci, které lidé toužící zhubnout neslyší moc rádi - vedle genů čistá zdravá strava, hodně vody, pohyb a také psychická pohoda. Podepsaly by se pod to i Brooke, Liz a Helen.

„Nemyslím, že je nějaký obecný trik na to, aby byl člověk zdravý. Každý zná své vlastní limity. Možná balanc mezi tím, co sníme a kolik toho nacvičíme, je tím trikem,“ uvedla Shields pro magazín Healthy Living.

Hurley by pak v rámci beauty tipů poradila ještě sklenici teplé vody po ránu a Hunt zase přísahá na surfování, které do hry zapojí svaly celého těla. Na výsledky se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám