Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě před dvěma lety na pláži děsila svou tukovou zásobou, teď je June Shannon alias Mama June k nepoznání. Hvězdička amerických reality show na sobě zapracovala a zbavila se dvou třetin svého tělesného objemu.

Sedmatřicetiletá Američanka se zviditelnila po boku své dcerky Honey Boo Boo (11), která se navzdory sklonům k obezitě pokoušela prosadit v dětských soutěžích krásy. Její máma nyní strhla pozornost na sebe a ve vlastní reality show Mama June: From Not to Hot zachytila svou proměnu.

Obézní televizní celebrita ve svém nejtučnějším období vážila přes dva metráky a pro svou korpulentní dceru nebyla tím nejlepším vzorem. Doby, kdy měla tři brady, jsou už ovšem pryč. Mama June zhubla 136 kilogramů. Po drastickém úbytku váhy si nechala odstranit přebytečnou kůži, zpevnit prsa a spravit zuby. Celé to vyšlo na v přepočtu 1,8 miliónu českých korun.

Slávychtivé mámě stouplo sebevědomí a oblékla červené plavky podobné těm, v nichž se Pamela Anderson proháněla v Pobřežní hlídce. Oproti dva roky staré fotce na ní je znát obrovský pokrok. Přesto nelze přehlédnout, že se Mama June nechala vylepšit v grafickém programu.

Reklama

Další články

Načítám