Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) si s kamarádkou, herečkou Veronikou Arichtevou (37), užívala prosluněné dny na pláži v Miami. Dovolená už rozverným holkám z pořadu 3v1 skončila (z trojice kámošek chyběla v USA jen těhotná Nikol Štíbrová (37)), ale těsně před odjezdem se Pártlová pochlubila další fotkou v bikinách.

Není třeba snad ani dodávat, že se Pártlové pod plavkami rýsovaly bradavky, což mezi místními plážovými playboyi jistě vzbudilo očekávaný rozruch.

„Poslední taneček na pláži,“ rozloučily se holky s věrnými fanoušky. Pártlová je známá svým specifickým smyslem pro humor. Vůbec neřeší, že nedisponuje vypracovanými sexy křivkami a na svou postavu je patřičně hrdá.

„Holka krev a mlíko, krev a špek,“ okomentovala jednu ze svých dovolenkových fotek v plavkách temperamentní blondýna, která je až moc sebekritická. Špekatá holka totiž vypadá úplně jinak.

Reklama

Další články

Načítám