Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár dní, kdy jsme se na Super.cz věnovali tendenci buclaté Mariah Carey (54) zdůrazňovat své „sexy“ tvary násilným vlisováním sebe sama do extra těsných šatů.

A její sukénka? Ta prostě musí být pokaždé mini! Vždyť blahobytná stehna slavné zpěvačky si nezaslouží být obalena nějakým konzervativním „kobercem“! Nedej bože dlouhým až po kotníky. Jak by to vypadalo?

Jenže tolikrát se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. A přesně v duchu tohoto přísloví došla stálice amerického popu nyní k úhoně. Číhajícím fotografům nabídla před dvěma dny o dost víc, než si vůbec kdy představovali. Když si vyjela na večeři do své oblíbené losangeleské restaurace, její bílé krajkové šaty odmítly s majitelkou spolupracovat

Ačkoliv se Mariah při vystupování z auta snažila o nemožné, zkrotit se je nepodařilo. Zpěvačka tak světu nabídla pikantní vizuální exkurzi do vlastního klínu. A ani při bližším průzkumu snímku, který v tu chvíli vznikl, není vůbec jasné, zda opět nebyla „naostro“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám