Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když Tereza Kostková (47) aktuálně netočí žádný seriál a letos nebude poslední měsíce roku věnovat moderování StarDance, na nedostatek práce si nemůže stěžovat. „Dělám teď spoustu věcí mimo mou hereckou profesi. Například dokončuji jeden písemně se vyjadřující projekt, o kterém bych neměla ještě příliš mluvit. Kromě toho jsem například vyzdobila vlastními fotkami kosmetický salon mé kamarádky,” rozpovídala se Kostková.

Zimní měsíce, kdy se v minulých letech věnovala StarDance, herečka zasvětí zkouškám hry v Divadle V Rytířské, kde bude účinkovat s kolegy Alešem Hámou a Nelou Boudovou. „Budu zkoušet divadelní hru a potom premiéru, takže to mi stačí,” usmívala se Kostková, která se také hodlá věnovat synovi Toníkovi.

„Na konci léta vyrazíme se synem zaoceánskou lodí na plavby přes Finsko, Tallin a Petrohrad. Budu dělat program pro česky mluvící pasažéry. Tondu to bude bavit na lodi a já se konečně podívám do Petrohradu, který je mým snem. Těším se, že budu zase hodně fotit,” popsala své plány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám