Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenadvacetiletá Jessica Beniquez z Floridy vybojovala největší zápas svého života. I přes svůj mladý věk se dostala se svojí váhou na nepříjemných 145 kilogramů.

Okamžik zlomu nastal v momentě, kdy už se sotva hýbala a nejraději by se jen válela v posteli. Věděla, že s tímhle už musí něco udělat. „Byla jsem pořád unavená a strašně mě bolely nohy. Nejraději jsem ležela celý den v posteli a sledovala filmy. Takhle jsem se cítila pomalu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Bylo to strašně nepříjemné,“ vzpomínala na svůj stav před tím, než vyhlásila nadbytečným kilogramům válku.

Začala cvičit a nasadila dietu. Největší změnu Jessica udělala ve svém stravování. Vypustila všechny slazené nápoje, začala si počítat u jídla kalorie a kontrolovat velikost porcí. A začala jíst spoustu zeleniny, které se předtím nikdy ani nedotkla. Její váha šla rychle dolů a ustálila se na neuvěřitelných 70 kilech. „I kdyby ty výsledky nepřišly hned, byla jsem odhodlaná vydržet,“ řekla Jessica a totéž radí i všem v podobné situaci.

Reklama

Další články

Načítám