Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky mají smůlu, moderátor Evropy 2 a herec Jakub Štěpán už je zadaný. Novou lásku odtajnil na 1. máje. S přítelkyní, s níž se zná poměrně krátce, strávil romantické odpoledne v parku, a pak se vydal ještě i do centra Prahy.

Jakubova přítelkyně Adéla není z herecké branže, ale k umění má blízko, v tom si oba rozumějí. Protože Jakub ani v seriálu Přístav, ani v Modrém kódu, v nichž ho momentálně můžeme vidět, nemá v ději žádnou přítelkyni, nová láska nemá na koho žárlit.

„Ledaže by záchranář Petr v Modrém kódu zachraňoval nějakou krásnou holku a resuscitoval ji pomocí dýchání z úst do úst. Ale co jsem si tak pročítal scénáře, žádná podobná scéna tam není, tak může být Adéla zatím v klidu. My jsme o tom ale spolu mluvili a ona chápe, že součástí mojí profese jsou občas i líbací nebo postelové scény. Říká, že by nežárlila, že by to brala sportovně. Ale budu rád, když její žárlivost nebudu muset testovat,“ směje se Jakub.

Reklama

Další články

Načítám