Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rodina herce Josepha Gordona-Levitta se letos rozroste o dalšího člena. Nikoho příliš nepřekvapí, že se těhotenstvím manželky Tashy McCauley dosud nepochlubil.

Šestatřicetiletý Američan přísně odděluje svůj soukromý život od pracovního. Joseph rozhodně nepatří k celebritám, které své děti vystavují na sociálních sítích, a zvyšují tak svou virtuální popularitu. Když už se rozhodne poskytnout rozhovor, mluví v něm především o svých rolích.

Herec z filmů 500 dní se Summer, Muž na laně, Počátek či Temný rytíř povstal je velký tajnůstkář. S Tashou se nepozorovaně oženil v roce 2014, a když se jim loni narodil syn, neměl potřebu své soukromé štěstí sdílet. Potomka si dokonce tak střeží, že dosud neprozradil jeho jméno.

Joseph bude brzy dvojnásobným tatínkem, na což upozornilo rostoucí bříško jeho ženy během společné procházky po Beverly Hills. Až další miminko přijde na svět, mediální hvězda z něj určitě nebude. „I když se mnou spousta lidí nesouhlasí, nemyslím si, že soukromí člověka, byť působí ve světě zábavy, je veřejnou záležitostí,“ tvrdí herec.

Reklama

Další články

Načítám