Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejový bůh Jaromír Jágr oslavil 45. narozeniny. Prozradil, že jeho velkým úspěchem je, že našel lásku - modelku Veroniku Kopřivovou. V souvislosti s ní už několikrát mluvil o založení rodiny. Jasné už je, že dítě budou jednou vychovávat v Čechách.

Jaromíre, jak hodnotíte poslední rok? Oslavil jste letos 45. narozeniny, jste 2. nejproduktivnější hráč NHL, žijete spokojený život s krásnou Veronikou...

Jsem zdravý, dosáhl jsem několika milníků, našel jsem lásku… Stěžovat si nemůžu.

Spekulovalo se o zásnubách a těhotenství Veroniky…

Nebojte, až budu potřebovat vybrat šperk, ať už to bude prstýnek nebo něco jiného, rád si řeknu o radu. Dál bych to raději nerozebíral (smích).

Když se bavíme o dětech, uvažoval jste už, zda budete v budoucnu vychovávat potomka v Čechách, nebo zůstanete v zahraničí?

Těžko říct. Ale jak už jsem říkal, dokud budou naživu moji rodiče, budu žít v Česku.

Stal jste se už podruhé tváří šperkařské firmy. Ovlivnila vás taková spolupráce, zajímáte se nyní o šperky víc?

Mě jako chlapa zajímají spíše hodinky a šperky jsem vždy rád kupoval ženám, je to krásný dárek. Šperky nejsou hřích…

Nová fotografie v kampani je gaučová. Co vy a lenošení? Umíte vůbec strávit den na gauči u televize s pizzou?

Pár takových dní se najde. Po náročném zápase dokážu v posteli nebo na gauči relaxovat u dobrého filmu, občas něco přečtu anebo si jen hledám věci na internetu – ať už je to sport, vesmír a věda… Nebo jen brouzdám na YouTube a píšu si s kamarády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám