Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V bizarnostech naplněnými životy těchto dvou lze jen těžko nalézt strop. Není se tedy čemu divit, že se monstrózně plastickými chirurgy přešitý Rodrigo Alves, kterému už neřekne nikdo jinak než živý Ken, spojil s modelkou a podnikatelkou v erotických službách Chloe Khan. Oba teď spolu vyrazili na londýnskou akci Miss Motors a přítomnost fotoaparátů si náležitě vychutnali.

Rodrigo, který ve své snaze podobat se partnerovi panenky Barbie zašel opravdu příliš daleko, nyní boduje jako hvězda hned několika obskurních reality show. Chloe, která ho doprovodila, má už podobná angažmá dávno za sebou. Když tato bývalá prostitutka ještě jako naprostá společenská nula chtěla uspět v pěvecké soutěži X-Factor, vyrazila s ní produkce dveře kvůli šňupání kokainu, což paradoxně nastartovalo její současnou kariéru podnikatelky, která si výnosný byznys postavila na agentuře nabízející striptýzové show.

Reklama

Další články

Načítám