Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Gabrielou Laškovou (34) jsme se sešli na otevření restaurace. Takže jsme si logicky povídali o jídle a vaření. 10. června už to bude rok, co se Gábina vdala, novomanželé už mají i nový byt s novou kuchyní. Přimělo ji to konečně k tomu, aby se pustila do odhalování tajů kuchyně?

"Není to ani tím, zda nejsem nebo jsem vdaná. Vařím strašně ráda, ale musela jsem se takzvaně vyvařit k tomu, abych se cítila v kuchyni více sebevědomá. Začátky byly velmi tristní a já byla o hodně mladší oproti mojí sestře, která byla vždy ve vaření velmi dobrá a zkušená. A já se podceňovala, že na ni nikdy mít nebudu," svěřila nám Gábina.

"Takže začátky byly horší, ale když člověk přijde na chuť chutím, tak je to už teď vyloženě radost. Občas cítím i jako povinnost, aby byla doma teplá večeře. Mám pocit, že když je manžel od rána v práci a já mám čas, tak bych chtěla, aby to tak bylo. Když pak vidíte tu spokojenost toho chlapa, který přijde domů a ví, že tam má připravenou večeři a vychlazené pivo, tak to je radost. Jeho rozzářené oči za to stojí," prozradila.

To zní skoro jako z filmu, ale žádná telenovela to není, spíš Homolkovi. "Je to jako ze staré české komedie. Ale když je to občas, tak je to v pořádku," mínila Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám