Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledními největšími počiny Jany Plodkové (42) za uplynulé období, kdy na sebe upozornila v masovém měřítku, byla jistě její účast v historicky poslední řadě StarDance a také působení v seriálu Kosmo, kde hraje kapitánku Musilovou s obrovským vycpaným poprsím, možná i kvůli němu ji také nevzali na palubu kosmické lodi.

Jak se herečka vyrovnávala s tak nadstandardně upraveným kostýmem? „Poprsí mi vůbec nevadilo, ale člověk kvůli tomu měl najednou úplně jiné prostorové vnímání. Narážela jsem do futer, a když jsem jedla, tak jsem si to radši musela sundat. Kdyby mi něco spadlo ze lžíce, tak tady by to bylo jasný,“ smála se Plodková. „V životě jsem nezažila, že by mi chlapi koukali do výstřihu. Jako nikdy, i když jsem měla push-upku, to se to prostě nikdy nestalo. A najednou, i když všichni věděli, že mám vycpanou podprsenku, že mám ty prsa udělané, tak stejně mi všichni koukali na prsa. A bylo jedno, jestli to je vyhnané nebo ne, podvědomě ten pohled šel dolu,“ popisovala krásná herečka.

Scénárista Tomáš Baldýnský se jí prý za vycpaná prsa doteď omlouvá. „Mě ale tyhle výzvy baví, můžu se přeměnit v někoho jiného. Bylo to pro mě velké potěšení,“ řekla herečka.

Plodková je pro každou legraci a tak si během nedávného víkendu na filmovém festivalu v Plzni nenechala ujít návštěvu místního planetária. Další akční výzvou pro herečku bylo natáčení festivalové znělky Finále Plzeň, kde jí Pavel Liška zasáhne dortem do obličeje. „Nikdy jsem dortovou bitvu nezažila. Poprvé jsem se ale lekla, když na mě dort přiletěl. Ono to tak dutě pleskne, ale vůbec to nebolí. Bylo to strašně vtipný, jsem za to strašně ráda,“ přiznala Plodková, která je spolu s Liškou tváří letošního ročníku Finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám