Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příjemněji prožité narozeniny si americký herec Alfredo James Pacino, nebo zkráceně Al, jak ho všichni znají, snad ani nemohl přát. Vždyť který (sedma)sedmdesátník je pln života stráví v mořských vlnách po boku pěkné osmatřicetileté přítelkyně?

S Lucilou Sole je americký herec známý z filmů Kmotr, Zjizvená tvář, Vůně ženy, Doktor Smrt už skoro deset let a podle aktuálních fotek z dovolené v Mexiku mezi nimi vášeň ani po tak dlouhé době nevyprchala. Vodili se za ruce, objímali a líbali... Na druhou stranu středoamerické pláže a vody by asi uměly odplavit nejeden problém.

Navzdory dlouhodobému vztahu spolu pár nemá děti, ani k oltáři ho mladá žena zatím nedostala. To ale žádná, ani matky jeho tří potomků - herečka Beverly D’Angelo, s níž má sedmnáctiletá dvojčata Antona Jamese a Olivii Rose, ani herecká koučka Jan Tarrant, se kterou má sedmadvacetiletou dceru Julii Marii. Otcovství slavného herce naplňuje, pro Guardian uvedl: „Než jsem měl své tři děti, žil jsem uvnitř své hlavy a ničeho si nevšímal. Herectví pro mě bylo vše. Teď je díky nim jen malou částí života.“

Reklama

Další články

Načítám