Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Křížková (39) má tři měsíce po porodu postavičku jako lusk. Už předváděla spodní prádlo a vrátila se i na obrazovky - uvádí pořad Sama doma. Ve společnosti už se pochlubila i dcerkou Lolou, když spolu s manželem dorazila na akci jedné kosmetické firmy. Chyběl jen syn Davídek, kterého po neštovicích hlídala její kamarádka.

"Vrátila jsem se zatím jenom do televize, sem tam beru nějaké moderování. Nechci to nějak přehánět, protože bydlíme v Plzni a všechno je tak časově náročnější. Ale Lolinka mi to hodně usnadňuje, protože je vážně zlatá. Vyspím se, ona spí v noci klidně i deset hodin v kuse, takže jsem odpočinutá maminka," je spokojená Lucka, která tak nepotřebuje ani maskovat kruhy pod očima.

"Někdy to trošku stresující je, třeba když nám teď Davídek přinesl domů neštovice. To jsou pak dny, kdy se člověk dorůžova nevyspí. I malá má někdy nějaké bolístky, ale dá se to všechno dobře zvládat a mám pocit, že to není tak náročné," mínila Lucie, která má teď doma častěji i manžela, jachtaře Davida Křížka. "Teď mi sice zase odjede, ale jen na týden. Naštěstí ty výjezdy docela zkracuje," vysvětlila.

Chůvu prý nepotřebuje, pomáhá jí David, když je doma, anebo její maminka. "Ještě mám jednu kamarádku v Plzni, kterou jsem kdysi trénovala v gymnastice, a tak mi občas vypomůže. Já se ale snažím práci brát tak, abych to potřebovala co nejméně," uzavřela Lucie, která stále kojí, takže se musí při natáčení vypořádávat s logistikou kvůli odstříkání mateřského mléka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám