Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera se konala slavnostní premiéra prvního dílu trilogie Zahradnictví scenáristy Petra Jarchovského a režiséra Jana Hřebejka s názvem Rodinný přítel. Sešlo se na ní herecké obsazení v čele s Ondřejem Sokolem, Martinem Fingerem, Aňou Geislerovou, Lenkou Krobotovu, Klárou Melíškovou, Davidem Novotným...

Některé, jako třeba Geislerovou s Novotným, doprovodila celá rodina, jiní přišli s partnery. Manžel dělal garde i Lence Krobotové. Ze stránek společenských a bulvárních magazínů známý není, v šoubyznysu se ale pohybuje - v tom hudebním. Václav Havelka je zpěvák a kytarista kapely Please the Trees, otec hereččiných synů Eliáše a Šimona.

V Rodinném příteli hraje Krobotová Emilku, ženu ‚dobrého srdce, ale jednoduššího myšlení‘, jak ji popsala v rozhovoru pro Českou televizi. „Pro mě to je ale žena s obětavým srdcem. Vlastní spolu s manželem Milošem zahradnictví. Je to švagrová tří hlavních sester, protože postava Vilmy má za muže Jindřicha a Emilka je jeho sestra,“ dodala Krobotová. Zmíněné tři sestry hrají Aňa Geislerová (Vilma), Klára Melíšková (Bedřiška) a Gabriela Míčová (Ela). Jindřicha pak Martin Finger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám