Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco přední slovenští zpěváci připravují svůj říjnový pražský koncert pod názvem Slovenští muži vrací úder v tichosti, moderátorky večera Marie Tomsová (65) a Marie Retková (60) o tom hlasitě mluví.

Obě se teď sešly ve zlatnictví, aby si vybraly ty nejkrásnější šperky. „Ještě s Hanou Heřmánkovou jsme tři „retro hlasatelky“, které provedou slovenské muže koncertem. Některé z nich dobře znám. Například s Pavlem Hammelem jsem jezdila jeho koncerty. No a pak jsou ti mladší, které sice neznám, ale o to radši si je v Lucerně poslechnu,“ řekla s úsměvem Marie Tomsová.

Před diváky bude cítit zkušená moderátorka trému a velkou odpovědnost. „Čím je člověk starší, tím větší má trému. A i odpovědnost je větší, než když byl mladý. Mladé dívce posluchač snadněji odpustí, co říká. Ale s postupem věku, jak upadá vizuální stránka moderátora, tak divák je víc poslouchá,“ smála se Marie Tomsová, která se na akci potkala se svou bývalou kolegyní Marií Retkovou.

Marie přiznala, že hodně přemýšlí nad tím, co si vzít na sebe. „Šaty a doplňky se musí dopředu domluvit. O sobě třeba vím, že nemůžu mít krajku. Nesedí mi a necítím se v ní dobře. A ze šperků jsem sáhla přesně po tom, o čem vím, že mi sluší. Jsem velká ženská, nemohu proto mít na sobě titěrné ozdoby. Opravdu, za ty roky se znám a vím, co mi sedí,“ prozradila Marie Retková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám