Hlavní obsah
Článek

Tak tomuhle příběhu se snad vůbec nechce věřit. Němka Martina Big bývala celkem obyčejnou ženou, která pracovala jako letuška. Na ulici byste si jí nejspíš nevšimli, ale na tom ostatně není nic zvláštního, protože Martina není celebrita.

Bohužel zřejmě nebyla se svým vzhledem vůbec spokojená a navíc zatoužila po pozornosti. Vybrala si ale ten nejhorší možný způsob, jak se zviditelnit. Dobrovolně se zohyzdila! A to doslova.

Obyvatelka německého městečka Bernkastel-Kues navštívila plastického chirurga a nechala si udělat obrovská silikonová ňadra. A to už na první pohled nepůsobilo vůbec hezky.

Vzorem pro tuto exhibicionistickou ženštinu byla Katie Price a Pamela Anderson. Ve srovnání s nimi však Martina vypadá opravdu příšerně.

Bývalá letuška totiž zatoužila po tmavé barvě kůže. Každý den se proto smažila v solárku. Výsledkem je nepřirozeně vypadající snědá kůže, která se k blonďaté milovnici plastických operací vůbec nehodí.

Je opravdu nepochopitelné, proč se Martina pustila do této podivné proměny. V galerii se můžete podívat, jak se tato výstřední Němka měnila v čase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám