Hlavní obsah
Článek

Celý život, kdy se objevovala v divadlech a v televizi, ji charakterizoval její nezaměnitelný smích a také brýle, které snad nesundávala ani při sprchování. Zatímco to první jí stále zůstalo, okuláry nadobro odložila. „Byla jsem na operaci,“ řekla nám herečka Uršula Kluková (82), po níž se od té doby tolik lidí neotáčí. V rozhovoru jsme si ale povídali hlavně o tom, jak se vykašlala na operaci kolene!

„Mám tři čtvrtě století. Nevidím ho, když se podívám do zrcadla, ale občas ho cítím. Nejhorší je, že mi vržou kolena. Vnitřně ale vůbec necítím rozdíl mezi dvacetiletou Uršulou a tou nynější. Pořád je to stejné,“ řekla Super.cz Kluková.

Ta měla s kolenem jít už dávno na operaci, jenže dosud neproběhla. „Vyléčila jsem se sama. Můj ortoped to zatím neví. Měla jsem se dostavit na kontrolu, ale teprve se tam chystám. Snad mi nevyhubuje, ale pochválí mě. Nechtěla bych ale moc říkat, čím jsem to léčila, bylo by to na dlouho,“ vysvětlovala.

I když by pracovat nemusela, hraním divákům dál rozdává radost a s divadlem nepřestává.

Paní Uršulu jsme potkali na docela překvapivé akci: na křtu videoklipu loňského finalisty Muže roku Petra Pöschla, který v songu Sexy Taxi rapuje o tom, jak střídá holky a jaký je nadpozemský frajer.

„Znám se s ním, v těchto soutěžích často působím v porotě, proto jsem přišla. Mě osobně tedy nebalil a nemám ani pocit, že by se mi dvořili jiní mladí kluci. Sama rozhodně nejsem, mám kolem sebe přátele a hlavně psa a kočku,“ dodala věčně usměvavá herečka.

Reklama

Další články

Načítám