Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy jsme si s modelkou Anetou Vignerovou (36) povídali před Vánoci po přehlídce návrhářky Beaty Rajské, kde byla o trošičku "větší" než ostatní modelky, uplynulo skoro pět měsíců a Aneta vypadá skvěle. "Myslím si, že mám čtyři kila dole," svěřila nám.

Báječně vypadala i na přehlídkách v rámci Fashion Weeku, kde předváděla spolu s dvacetiletými modelkami, které měly velikost 32. "Dobře jsem se cítila, i když to pro mě bylo dost stresující, předvádět s tak mladými hubenými holkami. Postava se mění, když už je vám třicet a ne patnáct nebo dvacet," míní.

"Já mám pořád velikost 36. Mám ženskou postavu, takže jsem ji měla asi celou dobu, co dělám modeling. Byly tam i světlé chvilky, kdy jsem nosila velikost 34, ale už bych ji asi nechtěla. Pak už nevypadám moc hezky," myslí si Aneta.

Spokojená není jen se svou postavou, ale i se soukromým životem. "Teď jsme byli s přítelem týden na jižní Moravě, tak jsme si konečně odpočinuli. Já měla spoustu práce, on taky, byli jsme rádi, že se můžeme obléknout do tepláků a do mikiny, dát si malou slivovičku a mít úplně jiný režim," pochvalovala si.

Horší prý už bylo, aby si po relaxačním týdnu udržela tu svoji velikost. "To je těžké. Dieta tam šla trochu stranou. Když jsem si tam přijela užít, tak se vším všudy, takže i s knedlíkama a buchtama," přiznala Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám