Hlavní obsah
Článek

Vztah slavného hollywoodského páru prochází krizí už dva roky, během nichž rodiče tří dětí usilovali o záchranu rodiny. Když už to vypadalo, že vzájemné odcizení ustáli, přišla oficiální žádost o rozvod.

Ben Affleck (51) a Jennifer Garner (44) měli svatbu už v roce 2005. Poslední dva roky pro ně však nebyly vůbec jednoduché. Hollywoodské hvězdy sice vyhledaly pomoc terapeutky, která zachránila nejedno slavné manželství, nakonec však dospěly k rozvodu. Po dvanácti letech se rozcházejí přátelskou formou.

Poslední představitel Batmana se nedávno svěřil, že bojoval se závislostí na alkoholu. Zároveň poděkoval své ženě za podporu a péči o potomky, jimž se v těžkém životním období nemohl tolik věnovat. Tehdy se zdálo, že krizi ustáli, a jejich příběh bude mít šťastný konec. To se ale bohužel nestalo.

Dosud se o rozvodu jen spekulovalo, ale nyní mají právníci na stole oficiální žádost. Rodiče jedenáctileté Violet, osmileté Seraphiny a pětiletého Samuela se chtějí dohodnout na společné péči o jejich děti. Ben a Jennifer nemají předmanželskou smlouvu, takže mají nárok na stejný podíl společného majetku. Affleckovo jmění se odhaduje na 105 miliónů amerických dolarů, Garner si měla přijít na 60 miliónů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám