Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez udržování váhy stálým cvičením by to zřejmě opět skončilo neúspěchem. Naštěstí však britské hvězdě reality show Vicky Pattison (36) bodybuilding nevadí. Naopak, zvykla si na něj a prý jí dělá dobře.

Kdysi nenasytná rosolovitá dáma se rozhodla zabojovat s obezitou zhruba před čtyřmi lety. Tehdy se jí zadařilo natolik, že ji média uváděla jako příklad nejlepší proměny roku. Každý jí držel palce a díky svému úspěchu dostala mnoho nabídek k práci. Nafotila reklamní kampaň na kolekci plavek a zamiloval se do ní její přítel John Noble, s nímž má vztah dodnes.

Pak ale kvůli dietním chybám, třeba faktu, že podcenila diverzní účinky alkoholu, začala její váha opět létat nahoru dolů, a ne a ne se ustálit na kýžených hodnotách. Z Vicky se tak stala asi nejznámější oběť jojo efektů v Británii. Po zveřejnění paparazzi fotek z její dovolené na Mallorce před dvěma lety, na nichž byla v bikinách, musela dokonce čelit záplavě nenávistných komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám