Hlavní obsah
Článek

S těhotnými a rodícími muzikálovými zpěvačkami se roztrhl pytel. A skoro do porodu všechny stále vystupují. Výjimkou není ani Lucie Molnárová v Divadle Broadway, kde pořád zpívá v muzikálu Kleopatra.

„Už jsem v sedmém měsíci těhotenství. Cítím se dobře, ale začínám pomalu cítit fyzickou únavu z narůstající váhy. V dubnu už dohraji pouze Octavii v Kleopatře. Není to náročná role. Kostymérky v Divadle Broadway mi povolily kostým, myslím, že to ještě docela dobře maskujeme. A ještě mám skvělou alternaci Zdenku Trvalcovou, která je připravena v případě potřeby za mě Octavii odehrát,“ svěřila se nám půvabná zpěvačka.

V jejich rodině není jediná těhotná. "Těhotná je také moje sestra Petra, moje dvojče, otěhotněla jen dva týdny po mně. Takže se moc těším, jak spolu budeme trávit čas a budeme si navzájem radit a pomáhat,“ usmívá se Lucia, která si se sestrou dokonce i zahrála v pohádce Tři životy po boku Vojty Dyka (38).

Samozřejmě nás také zajímalo, zdali již Lucia s manželem znají pohlaví miminka. „Bude to chlapeček, jméno už máme vybrané, ale zatím si ho necháme pro sebe,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám