Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) nafotila pořádně svůdné fotky. Makarenko patří mezi nejvíce sexy české modelky a své tělo se nebojí ukázat. Pracuje na něm denně ve fitku, tak proč ho schovávat jen doma.

"Fotky jsem nafotila se spolupracovníky Miss Face, kteří se starají o naše finalistky a vítězky. Tak jsme si řekli, že by bylo fajn nafotit i nové fotky mojí maličkosti. Celé focení probíhalo v přátelském duchu, fotografie vyšly krásně a věřím, že se budou líbit," řekla Super.cz Makarenko.

"Celé focení jsem si velice užila, protože se mnou fotila i moje kamarádka Kateřina Průšová. Mám ráda tyto pracovní akce, které vlastně ani prací nejsou, nesou se v uvolněném duchu v okruhu mých blízkých přátel. Dnešní doba je tak uspěchaná, že je třeba si z práce udělat zábavu. Věřím, že i jako ředitelka soutěže Miss Face mám trhu modelingu stále co nabídnout, a tím pádem jít příkladem slečnám, které se do naší soutěže přihlásí," dodala Taťána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám