Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kariéru modelky prý dcera herečky Lisy Rinny a herce Harryho Hamlina Delilah Belle původně nezamýšlela. Když o ni ale agentura Elite projevila na základě jejích fotek na Instagramu zájem, byla by hloupá, kdyby nečapla příležitost za pačesy. Dokořán se jí dveře do světa vrcholového modelingu otevřely nedávno - oznámila, že podepsala smlouvu s dalším velkým hráčem, s agenturou IMG.

Do jejího ‚portfolia‘ patří třeba sestry Hadidovy, Alessandra Ambrosio, Ashley Graham, Candice Swanepoel nebo Elsa Hosk, a Delilah Belle tak bude v té nejlepší společnosti. Za sebou už má například přehlídky pro značky Dolce & Gabbana nebo Tommy Hilfiger, další prestižní zakázky se dají očekávat.

Pyšná na svou starší dceru je samozřejmě hlavně Rinna, která na sociálních sítích pravidelně dokazuje, že skvělou postavu Delilah Belle zdědila právě po ní. I z Mexika, kde právě pobývá, dceři pogratulovala jak jinak než v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám