Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Andrea Čunderlíková, kterou mají všichni spojenou s postavou Iny z Dietlova seriálu Nemocnice na kraji města, se po delší době objevila ve společnosti.

Čtyřiašedesátiletá dáma se objevila na vlnách Českého rozhlasu v oblíbeném pořadu Tobogán. Hereckou profesi pověsila paní Andrea na hřebík v roce 1989 a už se k ní vrátila pouze jednou v pokračování kultovního seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

V posledních letech se vyhýbala veřejným akcím a nedávala rozhovory, ale tentokrát udělala výjimku. Andrea Čunderlíková momentálně žije hlavně pro své vnučky.

„Mám pětiletou Sofii a Julinku, které bude v neděli devět let. A její, v uvozovkách „významné“ narozeniny společně řádně oslavíme a dojde i na hraní. Vnučky jsou pro mě velkou vzpruhou a strašně moc je miluju,“ nechala se slyšet bývalá seriálová hvězda.

Čunderlíková také tráví hodně času ve společnosti kamarádek. „Už pěknou řádku let se scházíme a pořádáme dost časté večírky. Když jsme začínaly s babinci, vydržely jsme povídat a bavit se do časných ranních hodin, teď už se rozcházíme před půlnocí. A změnil se i repertoár našich diskuzí. Nejprve jsme drbaly chlapy, postupem času přešly na výměnu názorů o výchově dětí, pak přišla doba na probírání diet a výměnu názorů na hubnutí. Prostě i u nás probíhal životní i diskusní vývoj a teď rozebíráme snad už úplně všechno,“ dodala s úsměvem herečka.

Reklama

Další články

Načítám