Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že zpěvačky, herečky a další celebrity si občas k ladným tvarům a křivkám dopomůžou speciálním stahovacím prádlem. Stahovačky pravidelně nosí Kim Kardashian, a nebojí se to přiznat (několikrát si na ně vzala sukni tak krátkou, že nebylo zbytí), a v šatníku je má i její sestra Khloé.

Linie v oblasti boků a zadku jimi při příležitosti čtvrteční losangeleské projekce komedie Sandy Wexler usměrnila i zpěvačka a herečka Jennifer Hudson (35), která dělala parádu v úzkých fialových šatech s asymetrickými detaily i rozparkem - právě ten ji při příchodu trochu ‚zradil‘ - a pohledy svádějícím dekoltem.

Ve filmu si zahrála postavu zpěvačky Courtney Clarke, do které se losangeleský manažer a hledač talentů Sandy Wexler (hraje ho Adam Sandler, který je rovněž spoluautorem scénáře) zamiluje.

O Hudson se v poslední době psalo především v souvislosti s její porotcovskou rolí v britském Hlasu, o to víc si vychutnávala ‚premiérovou‘ pozornost, která na ni byla upřena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám