Hlavní obsah
Článek

Za svou čtvrtstoletí trvající kariéru v modelingu zažila Simona Krainová (51) už nejrůznější příkoří. Poté, co dohlížela na focení šestnácti finalistek České Miss, které v minus pěti stupních pózovaly pouze v plavkách na Skalnatém plese ve Vysokých Tatrách, se nabízela otázka, kdy si ona sama před objektivem fotoaparátu sáhla až na dno.

„Určitě jsem zažila situace, při kterých focení, na které jsem se mimořádně těšila, zkomplikovalo počasí,” nechala se slyšet Simona a uvedla hned jeden konkrétní případ: „Jednou jsem letěla na jih Francie, kde předpověď počasí byla velmi dobrá. Nakonec jsme ale měli místo dvaceti pěti stupňů asi čtyři. Měli jsme nafotit kalendář plavek a muselo se všechno dofotit v zimě.”

Nebylo ale vždy jen horko, nastaly i opačné situace. „Jednou jsem fotila na Kubě kožichy v čtyřiceti sedmi stupních. Většinou to vypadá, že si to užíváme, ale my na place musíme být i dvanáct hodin, někdy nedostaneme ani jídlo, na které není čas.”

Focení dívek v extrémních podmínkách v Tatrách mělo svůj význam. „Chtěli jsme dostat holky do extrémních situací, abychom věděli, jak tuhle výzvu přijmou. Já jsem byla mile překvapená, jak byly statečné,” vysvětluje Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám