Hlavní obsah
Článek

Třicetiletá Michaela rozhodně nepatří k těm prostorově nejvýraznějším účastníkům pořadu Jste to, co jíte. Stravování je ovšem odedávna jejím problémem, s nímž se v pořadu Jste to, co jíte rozhodla jednou provždy vypořádat.

Michaela měla sklony k tloustnutí už v dětství a v období puberty přestala jíst. Trpěla anorexií a její váha se dostala na 40 kilogramů. Pak ovšem přišel opačný extrém a během dvou let se přiblížila těsně k metrákové hranici. Na začátku natáčení na tom byla o trochu lépe a vážila 90 kilogramů, což rozhodně nebyla její ideální váha.

„Já buď nejím a držím dietu, nebo se prasím a sním, co můžu, a pak je mi špatně. Když nejím, stejně myslím na jídlo. Jsem něco jako odnaučený kuřák. Vnímám to jako závislost, které bych se chtěla zbavit,“ přiznala Michaela, která žije ve spokojeném vztahu, ale domácí pohoda jí za půl roku přidala devět kil.

Michaela se chtěla dostat do lepší kondice a zpevnit své téměř kompletně potetované tělo. Velkou výzvou pro ni bylo uběhnutí 10 kilometrů na jeden zátah, ale to se svou postavou bohužel neudýchala.

Během čtyřměsíčního natáčení přešla na pravidelné stravování a začala čtyřikrát týdně sportovat. Na konci byla o 14 kil lehčí, ale její váha půjde opět vzhůru. Tentokrát za tím však není přejídání, ale těhotenství, takže Michaela nemusí mít z přibírání obavy.

Reklama

Další články

Načítám