Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhých pár dní dělí Vlastinu Svátkovou od porodu jejího třetího dítěte. Přestože to má jedna z nejkrásnějších hereček lidově řečeno „za pár“, klidně vyráží do společnosti.

„Čím víc se to blíží, tím víc pociťuju euforii,” svěřila se nám se svými bezprostředními pocity herečka na představení sportovní kolekce šperkařky Jitky Kudláčkové. Pod srdcem Svátková nosí chlapečka, narodí se jí tedy třetí syn. „Jelikož mám už s kluky své zkušenosti, tak jsem ráda. Vím si s nimi rady,” vysvětlila Vlastina, která pro třetího syna už vybrala jméno. Prozradit ho zatím ale veřejně nehodlá. „Jméno známe my s manželem a naše děti, ale médiím to neprozradíme.”

Na koktejl párty se nabízela otázka, jestli Vlastina očekává, že od svého partnera, filmového producenta Jiřího Kounického, dostane za porod dítěte nějaký šperk. „U nás se držíme hesla ’neočekávej’. Pravdou ale je, že můj muž si začal pořizovat knihy o výrobě šperků, nakoupil kleště a drátky a vypadá to, že si něco cvičí a modeluje. Možná to pak zlatníkovi předá, aby bylo jasné, jak má jeho vysněný kousek vypadat. Tohle mi neuniklo, aniž bych něco očekávala,” smála se kráska z filmu Gangster Ka.

Kounický a Svátková si potrpí na originální šperky. Její zásnubní prsten nechal filmař na míru zhotovit z neopracovaných drahých kamenů a jejich snubní prsten nese otisk jejich společného stromu života, který pěstují na terase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám