Hlavní obsah
Článek

Každý její šperk musí mít nějaký příběh. Když tedy Vlastinu Svátkovou její partner Jiří Kounický chtěl požádat o ruku, neměl jednoduchou pozici a musel za každou cenu vymyslet něco originálního.

„Můj muž nechal vyrobit zásnubní prstýnek u Jitky Kudláčkové. Vycházel z mé ideální představy, toužila jsem mít neopracovaný surový morganit, tedy kámen lásky, zasazený do vintage prstenu. Někde jsem ho lajkovala na internetu a můj muž si to musel vypátrat. Pak obíhal několik zlatníků, kteří ho odmítli, až došel sem, kde vše dokázali vytvořit,” uvedla na představení nové kolekce míněné šperkařky herečka.

Velmi podobné to měli manželé i s výběrem snubních prstýnků. Jejich kroužky symbolizující lásku zdobí dekor kůry jejich rodinného stromu, borovice černé. „Od mého muže jsem dostala symbolický strom, který existuje jako jediný na světě. Přenesli jsme ho do butiku a skoro měsíc probíhalo přenášení vzoru na prsten. Nebylo to nic jednoduchého, ale po několika pokusech se to podařilo,” říká Vlastina.

Stejně tak, jak jsou originální hereččiny šperky, tak měla být jedinečná žádost o roku. „Člověk si to vždycky nějak plánuje, ale pak to dopadne úplně jinak. Můj muž měl velkolepý plán, ale nakonec mě požádal o ruku doma. Ani to mu úplně nevyšlo. Trpěla jsem bolestí zad, tak mi nabídl, že mě v posteli namasíruje a já jsem pod polštářem našla krabičku s prstýnkem,” popsala intimní chvíli kráska, která v takto delikátní moment svého partnera potrápila. „Trošku jsem to tušila a záměrně si lehla na druhou stranu. Do toho tam přišly moje děti, skákaly po polštáři a na prstýnek se takto přišlo,” vzpomínala Vlastina Svátková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám