Hlavní obsah
Článek

Na charitativním večeru Díky tanci, který pořádala Jitka Schneiderová (51), si zatančila i herečka Jana Plodková (42). Zvolila stejné bujné číro jako při nedávném předávání cen Český lev, jen její taneční outfit byl ještě o něco víc sexy a odhaloval její štíhlé tělo.

"Já měla něco podobného na hlavě, už když jsme s Michalem Padevětem tančili čaču, kterou tady předvádíme, v přímém přenosu. A pokud jde o model, tak už jsem si na takové během StarDance zvykla. I když něco takhle upnutého není můj šálek čaje, ale zrovna tenhle tanec to vyžaduje a k rockové čače se to chodí," mínila Jana.

Na slavnostní galavečer dlouho trénovat nemusela. "S Michalem jsme byli na pár vystoupeních, kde jsme tancovali buď tango nebo právě čaču, takže nebylo potřeba nic pilovat ani oprašovat," vysvětlila, že by mohla čaču odtančit, i kdyby ji vzbudili o půlnoci.

Do budoucnosti to ale s tancováním moc nevidí. "Nepropadla jsem tanci natolik, abych měla touhu vystupovat každý víkend v cizím městě, i když vím, že lidi to strašně baví a chtějí to vidět naživo. Mě to ale minulo, a navíc mám tolik práce, že by ani nebylo možné skloubit to dohromady. Neříkám, že tohle bylo naše poslední vystoupení, ale moc jich nebude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám