Hlavní obsah
Článek

Milostné kolotoče České Miss Andrey Bezděkové (29) jsme už dlouho nesledovali, takže když jsme se potkali, zajímalo nás, jak je na tom momentálně se svými dvěma chlapci, modelem Mírou Dubovickým a expřítelem Martinem, se kterým absolvovala dokonce i svatbu nanečisto v Thajsku. Její vztahy se překrývaly tak, že nebylo nikdy jasné, s kým vlastně je.

"Tam je to všechno úplně jasné. Jsme přátelé. Tedy ne všichni tři dohromady. S Mírou i s Martinem se kamarádíme," řekla Super.cz. "Ve třech na kafi jsme spolu nebyli a myslím si, že to ani není dobrý nápad. Držela bych to odděleně. Ale co není, může být. Třeba se někdy všichni náhodně střetneme na kus dortu," dodala.

A je tedy momentálně single, zadaná, anebo se už našel někdo třetí? "Já nevím. Tyhle věci přijdou zčistajasna. Teď jsem asi single," svěřila, což ovšem mohlo platit pouze ve chvíli, kdy jsme zrovna dělali rozhovor.

Zatímco v soukromí dost plave, aspoň pracovně je prý Andrea spokojená. "V práci mám jasno, jsem šťastná, když se mi plní můj itinerář, musím zaťukat úplně na všechno, ale jsem teď v modelingu spokojená," řekla nám.

Na rozdíl od kolegyně Nikol Švantnerové si nestěžuje ani na spolupráci s Českou Miss. "Já musím být spokojená ještě další tři roky, protože mám podepsanou smlouvu. Musíme spolu nějak vycházet a myslím, že si nikdo nechceme dělat vzájemně naschvály. Pracovní vztahy jsou vyrovnané a osobní do toho nepatří," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám