Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že se Libušce Vojtkové podařilo najít rodinné štěstí a životní rovnováhu. Již jsme vás informovali o tom, že bývalá tanečnice čeká dítě s partnerem Zdeňkem Rohlíčkem, synem představitelky první Popelky Evy Hruškové. V pátém měsíci těhotenství září jako sluníčko.

Libuška se ale během těhotenství necítila vždy skvěle. „První tři měsíce jsem prožívala jako permanentní kocovinu. Probudila jsem se, měla jsem žaludek na vodě, jediné, co mi pomohlo, byl hamburger a cola. Nezdravě jsem ale nejedla, dopřála jsem si kyselá jídla, rybičky a okurky,” říká Libuška, která je ráda za to, že už nepříjemné stavy odešly.

Bývalá tanečnice se kumštem už pár let neživí. Proto začínala těhotenství na jiné váze než to první. „Mám pocit, že jsem přibrala snad deset kilo. Ve skutečnosti to jsou asi jen dvě kila,” říká sympatická brunetka, která by bříško ještě klidně ukryla pod volnějším svetříkem.

Vojtková, která má z předchozího vztahu s Pepou Vojtkem syna Matyáše, zatím neví, jestli se jí narodí chlapeček, nebo holčička. „Snažíme se to dostat z pana doktora, ale zatím se to nechce ukázat,” svěřila se nám Libuška Vojtková a jedním dechem dodala: „S přibývajícím věkem mi jde hlavně o to, aby všechny testy dopadly dobře a děťátko bylo zdravé. Jestli to bude kluk, nebo holka, mi je vlastně jedno.”

Reklama

Další články

Načítám