Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

St. Barts je oblíbeným ostrovem mnoha celebrit a patří mezi ně i rodina herce známého z Pobřežní hlídky Davida Charveta. Na karibský ostrov se v průběhu měsíce a půl vydala hned dvakrát. Velkou parádu tam dělala především hercova žena Brooke Burke.

Ta má ve svých pětačtyřiceti letech a po čtyřech dětech skvělou postavu, která vynikla, stejně jako opálení, v černobílých plavkách. Charvet je jejím velkým obdivovatelem už 11 let, jako manželé letos v srpnu oslaví šestileté výročí.

Do manželství Burke vstupovala už jako dvojnásobná máma, z předchozího vztahu s plastickým chirurgem Garthem Fisherem má sedmnáctiletou Neriah a čerstvě patnáctiletou Sierru, která své narozeniny oslavila na St. Barts. „Přeji ti, aby se vyplnily všechny tvé sny, Sierro, a ať máš víc radostných dnů než těch smutných. A ať všude vidíš jen to krásné a ať je tvé srdce otevřené a plné poklidu. Miluju tě víc, než můžu říct. Jsem šťastná, že spolu můžeme trávit čas v tomhle ráji,“ napsala Burke k fotce s dcerou zveřejněné na Instagramu.

Charvetovi pak porodila dceru Heaven (10) a syna Shayu (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám