Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, herec a dabér Jiří Pomeje (†54) bojuje s rakovinou hrtanu. Našli mu ji náhodou, když mu odešly hlasivky, na nichž pak objevili nádor. Jiří už je po operaci, starají se o něj nejlepší lékaři v republice!

„Jiřího operoval podplukovník MUDr. Tomáš Filipovský z Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Zatím nevíme, jak to bude, ale manžela čeká série ozařování,“ řekla Super.cz jeho manželka Andrea.

Od čtvrtečního rána, kdy se zpráva o zhoubné nemoci jejího muže roznesla, nestíhá brát telefony.

„Jirka sám má mobil vypnutý. Je zbytečné mu volat, nemůže fyzicky mluvit. Ale ani já mu nechci dělat mluvčího. Je to všechno peklo. Dělám, že se nic neděje, a vnitřně se snažím přesvědčit, že se téhle blbosti Jirka rychle zbaví, ale je to beznaděj, protože to je jediný, co tak můžeš dělat,“ svěřila se nám upřímně.

„Musím ale věřit, že to bude dobrý. Postarám se o něj! Hodně nám teď pomáhá péče o dceru Aničku. Malá je zahrnutá výjimečnou pozorností tak, aby se jí to vůbec nedotklo. Navíc nás to nutí, abychom byli zapojeni do normálního denního chodu a abychom nemysleli na blbosti. Je s ní teď fakt neskutečná sranda. Je to malá Bohdalka!“ dodala aspoň trochu pozitivně na závěr Andrea Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám