Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Špína, špína a zase jen samá špína. A ta padá na hlavu jediného člověka. Tím je Stephen Belafonte (41), manžel zpěvačky Melanie Brownové (41) alias Mel B, členky bývalého hvězdného dívčího uskupení Spice Girls. Ti dva, jak Super.cz již informoval, se teď rozvádějí. A dokumenty, které Melanie předložila soudu, přetékají zlobou.

Jedním ze zásadních obvinění je údajný důkaz o tom, že Stephen měl mít poměr s mladou německou chůvou Lorraine Gilles, o níž kdysi Melanie prohlásila, že jsou jako dvě sestry. A to po celých sedm let, kdy se starala o jejich děti. Chůva pak prý dokonce, dříve, než ji Stephen vyhodil, otěhotněla. On ji ale údajně donutil jít na potrat, za což jí měl ale vzápětí zaplatit odškodné 300 tisíc dolarů.

Není toho málo, z čeho Melanie svého muže obvinila. Aby dostal soudní příkaz k vystěhování z domu a zákaz přibližování se k ní i dětem, naplnila čtyřicet stran dokumentu všemi pikantériemi, na něž si vzpomněla, včetně obvinění z domácího násilí, vydírání a nuceného sexu ve třech. Belafonte veškerá obvinění své ženy odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám