Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejobsazovanějších muzikálových hvězd už během své kariéry oblékla ledacos. Po honosných kostýmech z Kleopatry, Angeliky či Antoinetty dostala v představení Funny Girl podstatně úspornější outfit.

Monika Absolonová (47) momentálně září v divadle Studio DVA, kde kromě Evity účinkuje i v roli hollywoodské ikony Fanny Brice. Muzikál Funny Girl je v repertoáru od února a sbírá spokojené diváky, kteří mohou Moniku ocenit po zvukové i vizuální stránce. V představení, jehož děj se odehrává ve 20. letech minulého století, vystřídá několik kostýmů, v nichž předvede své štíhlé tělo. Při jízdě na kolečkových bruslích na sobě má outfit ve stylu kabaretní tanečnice, v němž toho ukáže opravdu dost.

Muzikál Funny Girl pojednává o hollywoodské hvězdě, která slavila úspěch na jevišti, ale v soukromí se jí s bilancí tří rozvodů moc nedařilo. Monika Absolonová naštěstí s Fanny Brice sdílí jen slávu a nespokojenost v rodinném životě předstírá jen na divadelních prknech. Doma jí radost dělají partner Tomáš Horna i syn Tadeáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám