Hlavní obsah
Článek

Po roce a půl, kdy kvůli vážným zdravotním problémům trávil bohužel více času v nemocnicích než na pódiích, se blíží čas, kdy se Karel Gott (†80) vrhne do koncertování ve větším. Teď ale musel začít brát léky, aby snad své fanoušky nezklamal.

Strachuje se o své hlasivky a dobře ví proč. Začala totiž pro alergiky nebezpečná sezóna a během té se mu již v minulosti stávalo, že mu kvůli pylům z kvetoucích stromů otékal dar od boha.

„Je to opět tady! Už mám připravené léky, díky kterým by se mi mělo ulevit. Nejlepším lékem je ale déšť. Jinak mi pomáhají kapky nebo obstřiky,“ svěřil se podle Aha! zpěvák svým spolupracovníkům.

Má s tím velké a ne zrovna příjemné zkušenosti. Již se mu totiž stalo, že kvůli následkům alergie v minulosti zrušil vystoupení, například musel oželet Koncert hvězd před jedenácti lety.

Zpěvák po předloňském a loňském boji s rakovinou zatím vystupoval pouze v malých koncertních sálech, nebo jen s minimem písniček ve větších prostorech na akcích svých přátel z hudebního světa. Fanouškům ale slíbil, že se brzy ukáže i v mnohem větším prostředí, aby tak ukojil jejich touhu spatřit ho.

Pokud ho ale chtějí potěšit, neměli by mu rozhodně předávat květinové dary v podobě lilií. Proslýchá se, že právě těm se vyhýbá jako čert kříži, protože u něj vyvolají okamžitou alergickou reakci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám